Skip to content

3D printen Den Haag

3D printen Den Haag

Natuurlijk zijn wij hét adres als het gaat om 3D printen in Den Haag. Wat 3D printen in Den Haag betreft kunnen wij u steeds op de beste wijze van dienst zijn. Daarnaast schakelt u ons even gemakkelijk in als procesingenieur en kunnen we u helpen om bepaalde bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Zo wordt een digitaal bestand omgezet naar iets tastbaars

Als het gaat om 3D printen in Den Haag, kunnen wij u gericht helpen bij het ontwikkelen van een prototype of bij de ontwikkeling van hulpgereedschap. Als we spreken over 3D printen in Den Haag, dan doelen we op een productietechniek waarbij de 3D printer in staat is een digitaal bestand om te zetten naar iets dat tastbaar is. Vaak bestaat het model uit een laagje filament dat door de 3D printer op elkaar geprint wordt.

We kunnen wat betreft 3D printen gebruikmaken van verschillende technieken

Wat betreft 3D printen in Den Haag kunnen we gebruikmaken van verschillende technieken. Wat voor u de beste is, is sterk afhankelijk van de toepassing. Bekende manieren van 3D printen in Den Haag zijn: FDM, SLS, SLA en SLIM. Van deze modellen komen FMD en SLS verreweg het meeste voor. FDM staat voor Fixed Deposition Modeling. Materiaal wordt dan laag op laag aaneen gesmolten wordt. Daarbij wordt gebruikgemaakt van een spuitmond, die zorgt voor de gewenste vorm die op een platform en laag voor laag aangebracht wordt.

IMG_3126 (1)
IMG_1165 (1)

Nu wordt gebruikgemaakt van een laser voor de 3D print

Een andere veelgebruikte techniek is SLS, dit staat voor Selective Laser Sintering. Nu wordt gebruikgemaakt van een laser, die laag voor laag een gesmolten poeder aanbrengt om zo een vast product te maken. Bij 3D printen in Den Haag gaat het van een idee naar een digitaal 3D bestand en ontstaat vervolgens een print van de 3D printer.

Behalve als specialist in 3D printen in Den Haag zijn we ook een geroemde procesingenieur

Behalve dat wij u prima bij kunnen staan als het gaat om 3D printen in Den Haag, zijn we ook een alom geroemde procesingenieur. We houden ons in dat opzicht nadrukkelijk bezig met het ontwerpen, analyseren, monitoren en verbeteren van processen en installaties binnen het industrieel bedrijf. Dit geldt voor alle schakels binnen de productieketen en het beslissingsproces dat hieraan voorafgaat. Als een procesingenieur hebben we een zeer verantwoordelijke rol en daarnaast ook een probleemoplossende rol. Daarmee zijn we zeer veelzijdig en kunnen we ook u op alle vlakken van dienst zijn.