Skip to content

Ingenieur Den Haag

Ingenieur Den Haag

Ja, u kunt ons als professional beslist zeer veelzijdig noemen. Zo gelden we als specialist op het gebied van 3D printen in Den Haag en kunnen we u daarnaast ook als procesingenieur van dienst zijn. We kunnen als ingenieur in Den Haag u eveneens helpen bij het bedrijfsproces optimaliseren. We zijn een professionele, moderne en zeer flexibele ingenieur in Den Haag en we helpen ook u graag een stap verder.

We kunnen u als ingenieur in Den Haag op een zeer breed vlak van dienst zijn

Wat we als ingenieur in Den Haag doen is zeer breed. Door het inschakelen van de ingenieur in Den Haag kunnen we met name bepaalde bedrijfsprocessen optimaliseren. En daar kunt u als bedrijf verder mee en een nieuwe stap zetten in de groei van uw bedrijf. Hoe we dat doen? Dat doen we in eerste instantie door ons te richten op het ontwerpen, analyseren, monitoren en verbeteren van processen en installaties binnen met name het industriële bedrijf. Daarbij monitoren we alle schakels binnen de gehele productieketen en ook het beslissingsproces dat aan die productieketen vooraf gaat. We zijn en voelen veel verantwoordelijkheid bij ons werk en zijn vooral een onderneming die probleemoplossend te werk gaat. Die rol past ook ons best.

Ook voor het gedetailleerd opstellen van procesbeschrijvingen draaien we onze hand niet om

Als ingenieur in Den Haag staan we voor het opstellen van het procesontwerp net als het ontwerpen van installaties en installatieonderdelen. Ook het gedetailleerd opstellen van procesbeschrijvingen is iets waar we onze hand niet voor omdraaien. Als ingenieur in Den Haag zijn we eveneens in staat om CFD simulaties op te stellen.

IMG_1165 (1)

Natuurlijk maken we ook gebruik van 3D printing binnen ons dienstenpakket

Bij ons werk als ingenieur in Den Haag gebruiken we zeker ook 3D printing. Deze techniek werkt met een 3D printer die in staat is om een digitaal bestand om te zetten in iets dat tastbaar is. Vaak bestaat het uiteindelijke model uit laagjes filament dat door de 3D printer samengeperst wordt. Binnen 3D printing maken we niet zelden gebruik van verschillende technieken als FDM en SLS. FDM staat voor Fused Deposition Modeling. Het gebruikte materiaal wordt dan laag op laag op elkaar gesmolten. Dit gebeurt met een spuitmond die zorgt voor de gewenste vorm. SLS werkt daarentegen met een laser. Er wordt nu gewerkt met poeder dat helpt de materialen samen te smelten tot een vast product.