Skip to content

Wie ben ik?

Wie ben ik

Ik ben een engineer die graag met zijn handen en hoofd werkt, om zo processen, producten, ontwerpen, functionaliteiten en testen te verbeteren. Mijn ervaring heb ik opgebouwd door in mijn hele leven lang al bezig te zijn met de vraag: hoe kan ik dit beter maken? Met deze vraag altijd spokend in mijn hoofd heb ik mijn skills set veder uitgebreid door mijn ervaringen in de luchtvaart onderhoud en high tech industrie.

Mijn werk kenmerkt zich door een scherpe analyse, gevolgd door een pragmatische aanpak en uitvoering. Het in de praktijk brengen van de gemaakte plannen waarbij ‘afspraak is afspraak’ en ‘de mens’ in mijn omgeving’ een centrale rol spelen. Ik ben een communicatieve, zakelijke mensen manager die alleen of samen met een team van (technische) professionals en experts op zoek gaat naar de passende oplossingen. Hierbij altijd rekening houden met de bedrijfsprotocollen, procedures, onderhoud en veiligheid. 

Ik heb een sterk ontwikkeld persoonlijk effectiviteit. Dit wordt mede bepaald door een kwaliteit gedreven houding die zorgt voor een positieve drive en enthousiasme om zaken te realiseren. Deze eigenschap heeft een positieve impact, niet alleen voor mijn eigen taken, maar ook voor mijn omgeving. Daarnaast heb ik een sterk ontwikkelde “eigen manier van denken” die tot stand komt met behulp van een heldere visie en een goed begrip van “feiten en cijfers”. Ik heb geen moeite om mijn visie duidelijk over te brengen in de hele organisatie en indien nodig mijn visie bij te stellen wanneer deze met geldige argumenten wordt weerlegd.

 

Met mijn ervaring en natuurlijke motivatie kan ik bedrijven helpen om flexibeler te reageren op snelle productieveranderingen, eisen door bedrijfsgroei, technologie en wettelijke voorschriften door naadloze oplossingen te ontwerpen, te verbeteren en te creëren.